Kom alvast in de stemming!

Kom alvast in de stemming
 
BANNER_FESTIVAL.png
 

Schrijf je nu nog in!

Nog...

TICKETS_2.png
PLATTEGROND_3.png

De opbouw is volop bezig...

1762.png

Activiteiten & animatie

FOUTE_WOKROUT.png

FOUTE WORKOUT

Wordt teruggestuurd naar de 80s samen met de leerkrachten. Good vibes feeling going on.

KOMPAWARDS.png

KOMPAWARDS

Talent wins games, but team work and intelligence wins championships. 

quiz-in-komische-pop-artstijl_175838-505

QUIZ

talentenshow-poster-gouden-inscriptie-op

TALENTENSHOW

Keep calm and going to the talent show.

VERKIEZINGEN.png

UITSLAG VERKIEZINGEN

MUSEUM.png

KOMPASMUSEUM

Voel je thuis in het Kompasmuseum.

Volg hier live de opbouw mee van het Kompasfestival!

 

& NOG VEEL MEER!

Kies zelf, geniet meer!

FESTIVALPAKKET.png

Kies zelf je Festivalpakket en geniet ervan met je festivalbandje dat je toegang geeft tot exclusieve delen en activiteiten. Ook jij kan en mag je V.I.P. voelen!

 
 
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Ontworpen door Reno Stijnen

HET KOMPAS.png

Blijf op de hoogte!

Praktische info

Wanneer kan ik mij inschrijven?


De reservaties voor het Kompasfestival starten op zaterdag 20 maart 2021 om 11u00. Je kan tickets reserveren t.e.m. dinsdag 11 mei 2021.
Hoe kan ik mij inschrijven?


Inschrijven gebeurt via deze website. Je kan voor jou een ticket reserveren, maar ook voor vrienden of familie. Je kan max. 8 tickets reserveren. Nadat je reservatie is verzonden zal je vanaf zondag 25 april je tickets in je mailbox ontvangen. Deze geven je toegang tot het Kompasfestival. Je kan ook een Festivalpakket bestellen, dit geeft je ook automatisch toegang tot exclusieve delen op het festival, je ontvangt ook een VIP-polsbandje. LET OP: inschrijven is verplicht.
Hoe kan ik mijn toegangsticket gebruiken?


Nadat je inschrijving succesvol is voltooid zal je vanaf 25 april je toegangsticket in je mailbox ontvangen. In de e-mail zit een unieke link om het festival te betreden. We raden je daarom ook aan om de e-mail (of link) goed op te slaan. De link zal pas toegankelijk zijn stipt op de start van het festival.
Hoeveel kost een ticket voor het Kompasfestival?


Een ticket is volledig gratis. Dit geeft je toegang tot het volledige virtuele event. Een VIP-ticket is ook gratis, maar is enkel te verkrijgen in combinatie met het Festivalpakket.
Wanneer vindt het event plaats?


Het Kompasfestival vindt plaats op zaterdag 22 mei 2021 vanaf 14u00. Er zullen gedurende deze dag verschillende activiteiten plaatsvinden op bepaalde uren. Hou zeker deze website in de gaten!
Ik heb nog steeds geen ticket(s) ontvangen in mijn mailbox?


Kijk eerst even na als je reservatie succesvol was doorgevoerd. Neem indien nodig hier contact op.
Eten en drinken?


Kabinet ondernemen heeft gezorgt voor een Festivalpakket. Je kan zelf je pakket kiezen, bestellen en afhalen op Het Kompas. Meer info vind je hier.
Wat is er allemaal te beleven?


Alle kabinetten zijn druk in de weer met het organiseren van verschillende activiteiten en animatie. Zo zal de uitreiking van de jaarlijkse Kompawards plaatsvinden, je kan een bezoek brengen aan het virtuele Kompasmuseum, je kan genieten van een talentenshow en een foute workout en natuurlijk nog veel meer. Hou deze site in de gaten voor de laatste updates van het dagprogramma. Er zijn nog steeds wijzigingen in het programma mogelijk.
Wat heb ik allemaal nodig om het festival te betreden?


Het belangrijkste wat je nodig zal hebben om het Kompasfestival te betreden is je toegangsticket. Hiernaast raden we aan om deel te nemen via een desktoptoestel (laptop of computer). Een mobiel apparaat is spijtig genoeg niet compatibel waardoor je niet ten volste van het festival kan genieten. Het kan ook handig zijn om de oplader van je laptop bij de hand te hebben
Wie heeft dit festival georganiseerd?


Dit festival is een initiatief van het kabinet Media, kabinet Festiviteiten en kabinet Cultuur. Alle andere kabinetten hebben met trots hieraan meegewerkt onder de leiding van het Komparlement.
Wat is het verschil tussen een normaal ticket en een exlcusief ticket?


Een normaal ticket kan je gratis bestellen. Een exclusief ticket is enkel te verkrijgen in combinatie met het Festivalpakket. Zodra je een Festivalpakket besteld krijg je automatisch een exclusief toegangsticket meegeleverd. LET OP: je moet je wel nog steeds inschrijven via het reservatieformulier.
Waar en wanneer kan ik mijn Festivalpakket afhalen en betalen?


Zodra je bestelling voor het Festivalpakket succesvol is doorgevoerd ontvang je vanaf 30 april een bevestigingsmail met daarin de nodige info om je pakket af te halen en te betalen. Je kan je pakket een week vóór het festival afhalen (de definitieve data's volgen later).

Kompas

Het

INNOVATIEF SECUNDAIR ONDERWIJS

#TALENT

#ERVARING

#MODERN

#SFEER