Zoeken
  • Anoniem

Sprokkeldag (eerste editie)

De sprokkeldag was een dag dat al de leerlingen van Het Kompas samen kwamen om te bespreken rond welk onderwerp we dit jaar gaan werken. Wij kregen dan de keuze tussen 4 onderwerpen, deze waren verdeelt over de lokalen. Na dat de onderwerpen zijn verdeelt, mochten wij kiezen in welke klas we gingen. Nadat we hadden gekozen, gingen we brainstormen over wat wij wilden weten of dachten te weten over dat onderwerp. Daarna maakten we er een mooie presentatie van op het bord of op een blad. Wij stelde onze presentatie voor aan de andere leerlingen. Toen iedereen zijn onderwerp had gepromoot mochten we beginnen stemmen. Als iedereen had gestemt werden de stemmen getelt. Dit jaar is ons onderwerp toekomst. Alles wat wij hebben geleerd over de toekomst kunt u komen bekijken op het Kompasfeest.

3 keer bekeken0 reacties

 Innovatief Secundair Onderwijs Het Kompas

 A-stroom en ASO 

 Tichelrijlaan 1, 3800 Sint-Truiden (Nieuwbouw)     I     tel. 011 68 21 24     I     e-mail: methodehetkompas@gmail.com 

 © 2020 Het Kompas 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • icon175x175