Zoeken
  • Anoniem

Het Kompas @ Levensloop 2015

Er was een overweldigende opkomst voor de 5e editie van levensloop in Sint-Truiden, vijf jaar geleden waren er 65 vechters dit jaar waren dit er meer dan 170. Er werd 182.152 euro ingezameld dit bedrag gaat volledig naar de stichting tegen kanker. Van het eerder aangekondigde verhoogde dreigingsniveau was op het terrein van de militaire Campus Saffraamberg door de deelnemers weinig te merken. Zeer discreet hielden de militairen, gewapend met een handvuurwapen in de holster, toezicht op en rond het parcours. Op de basis zelf liep iedereen met een glimlach rond en elke deelnemer hielp mee aan de 24 uur durende estafette. De voorzitter van levensloop, Nienke Does, onderstreept de steun van het leger. "Zonder hun medewerking zouden wij dit nooit kunnen verwezenlijken. Ruim 50 leerlingen van de militaire school hielpen ons donderdag om in een paar uur tijd alle tenten op te zetten om onze teams te huisvesten."

1 keer bekeken

 Innovatief Secundair Onderwijs Het Kompas

 A-stroom en ASO 

 Tichelrijlaan 1, 3800 Sint-Truiden (Nieuwbouw)     I     tel. 011 68 21 24     I     e-mail: methodehetkompas@gmail.com 

 © 2020 Het Kompas 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • icon175x175