Zoeken
  • Cathoo Conard

Kompasfeest

Op woensdag 20 april heeft ons kompasfeest plaatsgenomen.

Toen nam de journaliste Cathoo de kans om een paar vragen te gaan stellen aan de bezoekers.

Uit cijfers blijkt dat 90% van onze leerlingen zijn terecht gekomen door kennissen, de andere 10% heeft onze ASO-Methodeschool via het internet gevonden. Wij zijn zeer blij met de positieve reacties die we hebben gekregen. Één van deze mooie reacties was dat de leerkrachten zeer dicht bij de leerlingen zijn en dat elke leerling zich voelt betrokken. 70% van onze bezoekers waren echt op zoek naar een methodeschool. En de verbeterkunsten van de leerkrachten waren zeer positief. Onze directie straalde van trots, en was zeer blij met deze mooie avond. Wij willen iedereen bedanken dat aanwezig was en hopelijk tot snel!

16 keer bekeken0 reacties

 Innovatief Secundair Onderwijs Het Kompas

 A-stroom en ASO 

 Tichelrijlaan 1, 3800 Sint-Truiden (Nieuwbouw)     I     tel. 011 68 21 24     I     e-mail: methodehetkompas@gmail.com 

 © 2020 Het Kompas 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • icon175x175